Word je eigen Personal shopper

Ontdek en leer alles over kleur, stijl, figuur, combineren en online shoppen

 

Herken je dit?

✔ Je wilt nooit meer kledingstress en zelf moeiteloos de kleding, kleuren en stijl(en) vinden die bij jou passen!

✔ Je wilt je altijd goed voelen in je kleding en daarmee moeiteloos kwaliteit en professionaliteit uitstralen.

Jij wilt alles leren over kledingstijlen, kleuren, de figuurtypes en combineren, want daar hebben jij en jouw portemonnee jarenlang plezier van!

Je vindt stijl, kleur, figuur en combineren interessant en wilt er graag meer over leren.

✔ Je wilt met minder meer combineren, erachter komen welke items je nodig hebt en waar je écht blij van wordt.

Om dat voor elkaar te krijgen weet je dat het slim is om eerst alles over jouw beste kleuren, kledingstijl, figuurtype en combineren te ontdekken.

Door middel van praktische oefeningen, handige filmpjes en interessante informatie krijg je stap voor stap inzichten die ervoor zorgen dat jij alles leert over kledingstijlen, kleuren, figuurtypes, de ‘regels’ van het combineren en online shoppen!

DIT LEVERT HET JE OP:

=

Je hebt jouw unieke kledingstijl ontdekt en weet in welke kleuren jij er op je best uitziet.

=

Je weet alles over de figuurtypes en hoe je met kleding visuele balans kunt creëren.

=

Je weet alle ‘regels’ van het kleding combineren en precies wat bij jouw stijl past.

=

Je weet welk verhaal jij met jouw kleding- en kleurkeuzes vertelt! 

=

Je weet alle handige tips voor het online shoppen, zodat jij zo vaak mogelijk in één keer slaagt!

=

Je ontdekt waar jij je goed in voelt, leert wat je uitstraalt en hoe je dit zelf kunt toepassen!

=

Inclusief twaalf e-books.

“In deze online opleiding leer je alles over kleur, stijl, figuur, het combineren van kleding en online shoppen. Na afloop hangen er alleen nog maar kledingstukken in jouw kast die je blij maken en die jou supergoed staan. Zeg maar dag tegen kledingstress.”

Cat (48), Ondernemer & Business Story coach 

OVERZICHT VAN ALLE MODULES

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe lang duurt het doorlopen van alle modules?

Hoeveel tijd het doorlopen van een module in beslag neemt, verschilt natuurlijk per deelnemer. Maar gemiddeld zijn mensen tussen de 10 en 20 uur per module bezig. Ik raad je aan om per module één maand uit te trekken. Door 1 dagdeel per week aan de module te besteden heb je voldoende tijd om de opdrachten te maken en het maximale uit de opleiding te halen.

Hoe lang kan ik gebruik maken van de online leeromgeving?

Wanneer je aan de slag gaat met de basisopleiding Personal Shopper, kun je daar onbeperkt gebruik van maken. Je kunt hem dus in je eigen tempo doorlopen en alles dus ook nog eens terugkijken en herhalen als de informatie is weggezakt!

Voor wie is het geschikt en wanneer bereik ik ook echt effect?

Het is belangrijk dat je écht wilt leren en ook bereid bent om er wat voor te doen. Dat betekent niet dat het moeilijk is of dat je er enorm veel tijd mee kwijt bent, maar wel dat je er even voor moet gaan zitten. Het maakt niet uit of je een beginner bent op het gebied van kleding of dat je er al langer mee bezig bent. De modules zijn zo opgezet dat hij voor meerdere niveaus veel waarde bevat!

Wat is het voordeel van online leren?

Een voordeel van online is dat je op deze manier veel meer kunt leren dan tijdens 1 live sessie. Wanneer je een dag lang informatie en tips op je afgevuurd krijgt, is de kans best aanwezig dat veel het ene oor in en het andere oor weer uit gaat! De modules kun je doen wanneer jij dat wilt en in het tempo dat jij prettig vindt. En omdat doen de beste manier is om iets te leren, krijg je van mij veel opdrachten, video’s en vragen om mee aan de slag te gaan! 

Kan ik ook persoonlijke begeleiding krijgen tijdens het doorlopen van de basisopleiding?

Ja zeker! Als je zeker wilt weten of je alles ook echt goed onder de knie hebt, dan kun je een inspiratiesessie boeken waarin je online 60 minuten lang al je vragen op mij af kunt vuren! Ik beantwoord dan niet alleen jouw vragen maar geef je ook aanvullende persoonlijke tips.

Staat jouw vraag hier niet bij?

Aarzel dan niet om contact op te nemen via info@stijloppeil.nl.

* Onbeperkt toegang zolang de online leeromgeving online staat.

“Chanine laat je op een andere manier naar kleding kijken en daardoor kom je erachter dat er nog veel meer te leren valt en mogelijk is.
De modules zijn uitdagend en verrassend, kortom a
anrader! “

Angele (47), Expert in zichtbaarheid 

OVER CHANINE

Als personal shopper en style creator begeleid ik vrouwen bij het ontdekken van hun eigen persoonlijke stijl, mooiste kleuren en beste kledingkeuzes.

Dit doe ik in 1-op-1 trajecten voor ambitieuze vrouwen, zodat zij met hun kleding uitstralen wie ze zijn en waar ze voor staan. Maar ook in groepsverband voor (winkel)personeel en bedrijven.

Online deel ik mijn kennis in de diverse e-books en basisopleiding tot personal shopper in de Stijl op Peil Academie. 

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Beluister dan de Stijl op Peil Podcast. Daar deel ik de laatste nieuwtjes, geef ik tips en houd ik je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Wil je meer over mij te weten komen? Klik dan op deze link.