Stijl op Peil Academie

Veelgestelde vragen

 

Loop je tegen een probleem aan? Kijk dan even bij deze veelgestelde vragen. Mogelijk ben je dan gelijk geholpen! Staat jouw vraag hier niet bij of werkt de voorgestelde oplossing niet? Neem dan contact op, dan help ik je verder!

Ik ben mijn wachtwoord vergeten.

Geen probleem! Vanaf het scherm waar om jouw e-mailadres en wachtwoord wordt gevraagd kun je altijd een nieuw wachtwoord aanvragen. Klik hiervoor op de link ‘Wachtwoord vergeten?’ Je komt dan in een volgend scherm waar je het e-mailadres waarmee je bij ons staat ingeschreven kunt invullen. Vervolgens ontvang je per e-mail een link met een nieuw wachtwoord en kun je deze opnieuw instellen.

Hoe kan ik mezelf voor een nieuwe online module aanmelden?

Ga naar de winkel, klik op de module die je graag wilt starten en volg de stappen. Na de betalingspagina krijg je direct toegang tot de gekochte module. 

Hoe lang duurt één module?

Hoeveel tijd het doorlopen van een module in beslag neemt, verschilt natuurlijk per deelnemer. Maar gemiddeld zijn mensen tussen de 10 en 20 uur per module bezig. Wanneer je een module gekocht hebt, kun je hier één jaar gebruik van maken en alles dus ook nog eens herhalen als de informatie even is weggezakt!

Hoe kan ik inloggen in de online leeromgeving?

Het is de bedoeling dat je na je aanmelding een bevestigingsmailtje hebt ontvangen. Daarin staan je inloggegevens en de link naar de online leeromgeving.

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen!

Geen probleem. Kijk eerst in je spam- of junkfolder. Mogelijk is hij daar terecht gekomen. Niet? Dan kun je via deze link inloggen: https://academie.stijloppeil.nl/member-login/

Hoe lang kan ik gebruik maken van de online modules en basisopleiding?

De gekochte online module of basisopleiding is één jaar voor jou beschikbaar. Je kunt het dus op je eigen tempo volgen en je kunt alles binnen één jaar nog eens terugkijken.

Moet ik alle modules volgen? Of kan ik ook aan de slag met een paar modules?
Dat mag natuurlijk wel, maar niks moet. Het hele pakket geeft je een basisopleiding tot Personal Shopper. De losse modules geven jou echter de mogelijkheid het onderwerp te kiezen dat jou het meest aanspreekt. Je kunt ook meerdere modules combineren. Je besluit dus helemaal zelf hoeveel je wilt leren!
Kan ik de basisopleiding ook inzetten voor (bij)scholing van mijn winkelpersoneel?

Ja zeker! De basisopleiding geeft jouw personeel heel veel extra kennis en inzichten zodat ze de klanten nog beter leren begrijpen en van advies kunnen voorzien. En het is zelfs mogelijk om er een live dag bij te boeken. Waarop we alle kennis herhalen, in de praktijk aan de slag gaan en jullie alle vragen kunnen stellen. Meer weten? Bel of mail gerust naar info@stijloppeil.nl en vraag naar de mogelijkheden.

Staat jouw vraag hier niet bij?

Aarzel dan niet om contact op te nemen via info@stijloppeil.nl.