Stijl op Peil Academie

Veelgestelde vragen

 

Loop je tegen een probleem aan? Kijk dan even bij deze veelgestelde vragen. Mogelijk ben je dan gelijk geholpen! Staat jouw vraag hier niet bij of werkt de voorgestelde oplossing niet? Neem dan contact op, dan help ik je verder!

Ik ben mijn wachtwoord vergeten.

Geen probleem! Vanaf het scherm waar om jouw e-mailadres en wachtwoord wordt gevraagd kun je altijd een nieuw wachtwoord aanvragen. Klik hiervoor op de link ‘Wachtwoord vergeten?’ Je komt dan in een volgend scherm waar je het e-mailadres waarmee je bij ons staat ingeschreven kunt invullen. Vervolgens ontvang je per e-mail een link met een nieuw wachtwoord en kun je deze opnieuw instellen.

Hoe lang duurt het volgen van de complete basisopleiding?

Hoeveel tijd het doorlopen van de basisopleiding in beslag neemt, verschilt natuurlijk per deelnemer. Maar gemiddeld zijn mensen tussen de 10 en 20 uur per module bezig. Wanneer je een module gekocht hebt, kun je hier onbeperkt* gebruik van maken en alles dus ook nog eens herhalen als de informatie even is weggezakt! *Zolang de online leeromgeving beschikbaar is en aangeboden wordt.

Hoe kan ik inloggen in de online leeromgeving?

Het is de bedoeling dat je na je aanmelding een bevestigingsmailtje hebt ontvangen. Daarin staan je inloggegevens en de link naar de online leeromgeving.

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen!

Geen probleem. Kijk eerst in je spam- of junkfolder. Mogelijk is hij daar terecht gekomen. Niet? Dan kun je via deze link inloggen: https://academie.stijloppeil.nl/member-login/

Hoe lang kan ik gebruik maken van de basisopleiding?

De gekochte online module of basisopleiding is onbeperkt* voor jou beschikbaar. Je kunt het dus op je eigen tempo volgen en je kunt alles nog eens terugkijken. *Zolang de website online staat en de online leeromgeving aangeboden wordt.

Kan ik ook persoonlijke begeleiding krijgen tijdens het doorlopen van de basisopleiding?

Ja zeker! Als je zeker wilt weten of je alles ook echt goed onder de knie hebt, dan kun je een inspiratiesessie boeken waarin je online 60 minuten lang al je vragen op mij af kunt vuren! Ik beantwoord jouw vragen en geef je aanvullende persoonlijke tips.

Kan ik de basisopleiding ook inzetten voor (bij)scholing van mijn winkelpersoneel?

Ja zeker! De basisopleiding geeft jouw personeel heel veel extra kennis en inzichten zodat ze de klanten nog beter leren begrijpen en van advies kunnen voorzien. En het is zelfs mogelijk om er een live dag bij te boeken. Waarop we alle kennis herhalen, in de praktijk aan de slag gaan en jullie alle vragen kunnen stellen. Meer weten? Bel of mail gerust naar info@stijloppeil.nl en vraag naar de mogelijkheden.

Staat jouw vraag hier niet bij?

Aarzel dan niet om contact op te nemen via info@stijloppeil.nl.