Stijl op Peil Academie

Veelgestelde vragen

 

Loop je tegen een probleem aan? Kijk dan even bij deze veelgestelde vragen. Mogelijk ben je dan gelijk geholpen! Staat jouw vraag hier niet bij of werkt de voorgestelde oplossing niet? Neem dan contact op, dan help ik je verder!

Ik ben mijn wachtwoord vergeten.

Geen probleem! Vanaf het scherm waar om jouw e-mailadres en wachtwoord wordt gevraagd kun je altijd een nieuw wachtwoord aanvragen. Klik hiervoor op de link ‘Wachtwoord vergeten?’ Je komt dan in een volgend scherm waar je het e-mailadres waarmee je bij ons staat ingeschreven kunt invullen. Vervolgens ontvang je per e-mail een link met een nieuw wachtwoord en kun je deze opnieuw instellen.

Hoe kan ik mezelf voor een nieuwe online module aanmelden?

Ga naar de winkel, klik op de module die je graag wilt starten en volg de stappen. Na de betalingspagina krijg je direct toegang tot de gekochte module. Het kan zijn dat de cursus die jij graag wilt kopen nog niet beschikbaar is. Je kunt hier je naam en e-mailadres opgeven zodat ik je op de hoogte kan houden van de nieuwste ontwikkelingen. Jij hoort dan als een van de eersten wanneer een online cursus beschikbaar is.

Hoe lang duurt één module?

Hoeveel tijd het doorlopen van een module in beslag neemt, verschilt natuurlijk per deelnemer. Maar ga uit van minimaal een halve dag voor de module ‘Online Shop Expert’. In ‘Ontdek je eigen kledingstijl’ ga je heel veel zelf met praktische oefeningen aan de slag, dus je kunt uitgaan van ongeveer 6 tot 8 dagdelen. En hetzelfde geld voor (Be)leef je kleur. Wanneer je een online module gekocht hebt, kun je hier één jaar gebruik van maken en alles dus ook nog eens herhalen als de informatie even is weggezakt!

Hoe kan ik inloggen voor de online cursus?

Het is de bedoeling dat je na je aanmelding een bevestigingsmailtje hebt ontvangen. Daarin staan je inloggegevens en de link naar de online cursus(sen).

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen!

Geen probleem. Kijk eerst in je spam- of junkfolder. Mogelijk is hij daar terecht gekomen. Niet? Dan kun je via deze link inloggen:  https://academie.stijloppeil.nl/

Hoe lang kan ik gebruik maken van de online cursus?

De gekochte online cursus is één jaar voor jou beschikbaar. Je kunt de online training dus op je eigen tempo volgen en je kunt alles binnen één jaar nog eens terugkijken.

Wanneer krijg ik toegang tot de besloten Facebookgroep en waarom is dat leuk?

Wanneer je één van de online cursussen doet, krijg je ook toegang tot de besloten Facebookgroep: ‘Stijl op peil – Community’. Een community van vrouwen die allemaal van kleding houden en één of meer cursussen of trajecten hebben gevolgd. In de groep deel ik extra content, beantwoord ik interessante vragen en kun je elkaar inspireren en vragen stellen. 

Hoe kom ik in de besloten Facebookgroep?

Via deze link kun je je aanmelden voor de besloten Facebookgroep. Ik geef je dan persoonlijk toegang tot de Stijl op peil – Community. 

Staat jouw vraag hier niet bij?

Aarzel dan niet om contact op te nemen via info@stijloppeil.nl.