Stijl op Peil Academie

Veelgestelde vragen

 

Loop je tegen een probleem aan? Kijk dan even bij deze veelgestelde vragen. Mogelijk ben je dan gelijk geholpen! Staat jouw vraag hier niet bij of werkt de voorgestelde oplossing niet? Neem dan contact op, dan help ik je verder!

Ik ben mijn wachtwoord vergeten.

Geen probleem! Vanaf het scherm waar om jouw e-mailadres en wachtwoord wordt gevraagd kun je altijd een nieuw wachtwoord aanvragen. Klik hiervoor op de link ‘Wachtwoord vergeten?’ Je komt dan in een volgend scherm waar je het e-mailadres waarmee je bij ons staat ingeschreven kunt invullen. Vervolgens ontvang je per e-mail een link met een nieuw wachtwoord en kun je deze opnieuw instellen.

Hoe kan ik mezelf voor een nieuwe online module aanmelden?

Ga naar de winkel, klik op de module die je graag wilt starten en volg de stappen. Na de betalingspagina krijg je direct toegang tot de gekochte module. 

Hoe lang duurt één module?

Hoeveel tijd het doorlopen van een module in beslag neemt, verschilt natuurlijk per deelnemer. Maar gemiddeld zijn mensen tussen de 20 en 30 uur per module bezig. Wanneer je een module gekocht hebt, kun je hier één jaar gebruik van maken en alles dus ook nog eens herhalen als de informatie even is weggezakt!

Hoe kan ik inloggen in de online leeromgeving?

Het is de bedoeling dat je na je aanmelding een bevestigingsmailtje hebt ontvangen. Daarin staan je inloggegevens en de link naar de online leeromgeving.

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen!

Geen probleem. Kijk eerst in je spam- of junkfolder. Mogelijk is hij daar terecht gekomen. Niet? Dan kun je via deze link inloggen: https://academie.stijloppeil.nl/member-login/

Hoe lang kan ik gebruik maken van de online modules en basisopleiding?

De gekochte online module of basisopleiding is één jaar voor jou beschikbaar. Je kunt het dus op je eigen tempo volgen en je kunt alles binnen één jaar nog eens terugkijken.

Wanneer krijg ik toegang tot de besloten Facebookgroep en waarom is dat leuk?

Wanneer je één van de online modules volgt, krijg je ook toegang tot de besloten Facebookgroep: ‘Stijl op peil – Community’. Een community van vrouwen die allemaal van kleding houden en één of meer modules, de basisopleiding of trajecten hebben gevolgd. In de groep deel ik extra content, beantwoord ik interessante vragen en kun je elkaar inspireren en vragen stellen. 

Moet ik ook actief zijn in de besloten Facebookgroep?
Deze groep is er puur als extra service. Je mag er je vragen stellen, zodat ik en/of de andere leden je kunnen helpen. Maar heb je geen facebook of wil je liever niet deelnemen aan de facebookgroep? Dan is dat helemaal prima natuurlijk.
Hoe kom ik in de besloten Facebookgroep?

Via deze link kun je je aanmelden voor de besloten Facebookgroep. Ik geef je dan persoonlijk toegang tot de Stijl op peil – Community. 

Kan ik het volgen van een module ook combineren met een offline dienst?

Je kunt de online modules ook gebruiken als een voorbereiding op een dag shoppen met mij. Met een of meerdere modules leg je een stevige basis en haal je zoveel mogelijk uit de shopdag!

Moet ik alle modules volgen? Of kan ik ook aan de slag met een paar modules?
Dat mag natuurlijk wel, maar niks moet. Het hele pakket geeft je een basisopleiding tot Personal Shopper. De losse modules geven jou echter de mogelijkheid het onderwerp te kiezen dat jou het meest aanspreekt. Je kunt ook meerdere modules combineren. Je besluit dus helemaal zelf hoeveel je wilt leren!
Kan ik de basisopleiding ook inzetten voor (bij)scholing van mijn winkelpersoneel?

Ja zeker! De basisopleiding geeft jouw personeel heel veel extra kennis en inzichten zodat ze de klanten nog beter leren begrijpen en van advies kunnen voorzien. En het is zelfs mogelijk om er een live dag bij te boeken. Waarop we alle kennis herhalen, in de praktijk aan de slag gaan en jullie alle vragen kunnen stellen. Meer weten? Bel of mail gerust naar info@stijloppeil.nl en vraag naar de mogelijkheden.

Staat jouw vraag hier niet bij?

Aarzel dan niet om contact op te nemen via info@stijloppeil.nl.