Online Shop Expert

Leer sneller en efficiënter online shoppen met deze cursus!

HERKEN JE DIT?

Online shoppen is een geweldige uitvinding. Je hebt een wereld aan keuzes, die na slechts een paar klikken van de muis bij jou thuis bezorgd worden. Het blijft vaak wel een uitdaging om in één keer de juiste items te kiezen. En dat is frustrerend, niet heel duurzaam en kan je veel extra geld kosten. Heb jij kledingstukken in je kast hangen die je nooit draagt? Sta je regelmatig in de rij om weer eens een pakketje retour te sturen? Dat kan anders!

Deze cursus geeft je tips en handvatten die er voor zorgen dat jij online vaker in één keer slaagt! 

DIT LEVERT HET JE OP:

=

Het online shoppen gaat sneller, dus je bespaart tijd en energie.

=

Je bespaart geld omdat je vaker de juiste keuzes maakt.

=

Nooit meer keuzestress: alleen maar online aankopen in je kast die je echt graag draagt.

=

Minder retouren = duurzamer shoppen.

=

Levenslang* toegang tot de Stijl op Peil Facebook community

*levenslang: zolang deze website online is en de facebookgroep bestaat.
“Chanine heeft een enorme passie voor kleding en neemt je stap voor stap mee in de rijke wereld van kleding.
Ik ben ontzettend blij met de handvatten die ik gekregen heb om bewuste slimme aankopen te doen. Duurzaamheid vind ik namelijk ook belangrijk.”

Gitte (32), Ondernemer en soulhacker

OVERZICHT VAN ALLE STAPPEN

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe lang duurt de online cursus?

Hoeveel tijd het doorlopen van een module in beslag neemt, verschilt natuurlijk per deelnemer. Maar ga uit van minimaal een halve dag voor de module ‘Online Shop Expert’. Wanneer je één online module gekocht hebt, kun je hier één jaar gebruik van maken en alles dus ook nog eens herhalen als de informatie even is weggezakt!

Hoe lang kan ik gebruik maken van de online cursus?

De gekochte online cursus is één jaar voor jou beschikbaar. Je kunt de online cursus dus op je eigen tempo volgen en je kunt alles binnen een jaar nog eens terugkijken.

Wanneer krijg ik toegang tot de besloten Facebookgroep en waarom is dat leuk?

Wanneer je één van de online cursussen doet, krijg je ook toegang tot de besloten Facebookgroep: ‘Stijl op peil – Community’. Een community van vrouwen die allemaal van kleding houden en één of meer van de cursussen hebben gevolgd. In de groep deel ik extra tips, beantwoord ik interessante vragen en kun je elkaar inspireren en vragen stellen.

Kan ik al meer cursussen volgen of op de hoogte worden gehouden van de online cursussen die in de toekomst beschikbaar worden?

Ja zeker! Je kunt hier alle cursussen vinden die al verkrijgbaar zijn en je kunt je hier aanmelden voor de nieuwsbrief. Ik stuur je dan elke maand een mailtje met leuke (mode)weetjes en je bent als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Staat jouw vraag hier niet bij?

Aarzel dan niet om contact op te nemen via info@stijloppeil.nl.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% btw.
*levenslang: zolang deze website online is en de facebookgroep bestaat.

“Met veel plezier heb ik deze online cursus gevolgd. Het programma is uitgebreid met allerlei interessante weetjes, vragen en opdrachten.
Chanine loodst je d.m.v. de video’s en vragen makkelijk door alles heen! 

Loes (35), Speelse blik trainer en illustrator en onderwijsassistent

OVER CHANINE

Als personal shopper en stijlexpert begeleid ik vrouwen bij het ontdekken van hun eigen persoonlijke stijl, mooiste kleuren en beste kledingkeuzes. Dit doe ik in 1-op-1 trajecten voor ambitieuze, professionele vrouwen, zodat zij met hun kleding uitstralen wie ze zijn en waar ze voor staan. Online deel ik mijn kennis in verschillende cursussen, die je op je eigen moment en op je eigen tempo kunt volgen. Op die manier help ik zoveel mogelijk vrouwen bij het vinden van kleding die bij ze past.

Chanine