Ik ben ervan overtuigd dat kleding je dag kan maken. Een favoriet kledingstuk heeft die status gekregen omdat alles er aan klopt: De stijl sluit naadloos aan, het model flatteert jouw unieke lichaam en de kleur laat je huid stralen. Resultaat: Je voelt je top en straalt dat uit. 

Stijl, kleur en figuur zijn dus eigenlijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. 

In de online leeromgeving begin je met het ontdekken van jouw unieke kledingstijl. Welke stijl past bij jou en wat wil je uitstralen? Welk verhaal vertel je met je kleding? Om dit te leren begin je met de module: ‘Ontdek je eigen kledingstijl’. Daarna leer ik je alles over kleur. Helder en gedempt, warm en koel: welke kleuren laten je er op je best uitzien en waarom werkt dat eigenlijk zo? Ook gaan we in op de psychologie van kleur.

In de volgende module ontdek je de figuurtypes en hoe je met kleding visuele balans kunt creëren, en leer ik je ‘de regels’ van het kleding combineren. Waarom werkt de ene combi wel en doet de andere zeer aan je ogen? Tot slot krijg je handige tips voor het online shoppen, zodat jij zo vaak mogelijk in één keer slaagt! Altijd handig als je ook af en toe online wilt shoppen!

In de loop van de modules ga je niet alleen veel over kleding, maar ook over jezelf ontdekken. We zorgen dat jij een georganiseerde kledingkast krijgt waar alleen items in hangen waar jij écht blij van wordt. Ik garandeer je dat je ontdekt dat minder eigenlijk meer is, want als alle kleding in jouw kast helemaal klopt, heb je meer dan ooit om aan te trekken!

Gemiddeld zijn mensen tussen de 10 en 20 uur per module bezig. Ik raad je aan om per module 1 maand uit te trekken. Door een paar uur per week aan de module te besteden heb je voldoende tijd om de opdrachten te maken en het maximale uit de online leeromgeving te halen. 

Hieronder vind je de volgorde van de modules:

Heel veel succes!