(Be)leef je kleur

En kom erachter welke kleuren je staan en bij jou passen!

 

HERKEN JE DIT?

 

Je wilt weten welke kleuren echt bij jou passen!

✔ Je koopt af en toe een nieuw kleurtje, maar valt daarna snel weer terug op de oude vertrouwde basiskleuren.

✔ Je laat je adviseren in winkels en door vriendinnen, maar of iedereen nou even eerlijk is… ?

✔ Je wilt zelf leren welke kleuren jou laten stralen, waarom dat is, en hoe je verschillende kleuren kan combineren.

✔ Je bent nieuwsgierig naar de psychologie achter kleur en wilt weten wat je met kleuren kunt communiceren.

✔ Je  wilt je goed voelen in de kleur(en) die je draagt!

✔ Je wordt nooit zo blij van die wisselende modekleuren.

Herkenbaar? Lees dan even verder!

Deze cursus geeft je door middel van praktische oefeningen, kennis en informatie, afgewisseld met handige video’s, stap voor stap inzichten die ervoor zorgen dat jij ontdekt wat jouw mooiste kleuren zijn… en waarom! 

* Inclusief 3 gratis bonus e-books!

DIT LEVERT HET JE OP:

=

Je voelt je goed in de kleuren die je draagt en straalt daardoor zelfvertrouwen uit.

=

Je weet hoe je nieuwe kleurcombinaties kunt maken en wat je met bepaalde kleuren communiceert.

=

Shoppen wordt leuker, want jij weet precies wat wel en niet bij jou past. Zo bespaar je ook nog eens tijd én geld.

=

Je krijgt levenslang* toegang tot de Stijl op Peil – Community, waar ik elke maand een live Q&A geef en jij je vragen kunt stellen. 

=

Omdat december de cadeaumaand is, krijg jij deze maand bij aankoop van de cursus (Be)leef je kleur meer dan 50% korting op de online cursus: Ontdek je eigen kledingstijl! (Tip: origineel Sinterklaas- of Kerstcadeau!) 

*levenslang: zolang deze website online is en de facebookgroep bestaat.

“Door de online cursus heb ik geleerd welke kleuren mij goed staan en welke minder. Uiteindelijk hield ik na de cursus ‘Ontdek je eigen kledingstijl’ en ‘(Be)leef je kleur’ een garderobe over die veel beter bij mij past en doe ik minder miskopen. Chanine geeft heel veel tips en haar enthousiasme en kennis over kleding werkt daarbij aanstekelijk.”

Chantal (37), Marketeer

 

OVERZICHT VAN ALLE STAPPEN

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe lang duurt de online cursus?

Hoeveel tijd het doorlopen van een cursus in beslag neemt, verschilt natuurlijk per deelnemer. Maar alle cursussen ga je heel veel zelf met praktische oefeningen aan de slag, dus je kunt uitgaan van ongeveer 6 tot 8 dagdelen per cursus.

Hoe lang kan ik gebruik maken van de online cursus?

Wanneer je een online cursus(sen) koopt, kun je daar één jaar gebruik van maken. Je kunt hem dus in je eigen tempo doorlopen en alles dus ook nog eens terugkijken en herhalen als de informatie is weggezakt!

Wanneer krijg ik toegang tot de besloten Facebookgroep en waarom is dat leuk?

Wanneer je één van de online cursussen doet, krijg je ook toegang tot de besloten Facebookgroep: ‘Stijl op peil – Community’. Een community van vrouwen die allemaal van kleding houden en één of meer van de cursussen of trajecten hebben gevolgd. In de groep deel ik extra tips, doe ik elke maand een live Q&A, beantwoord ik interessante vragen en kun je elkaar inspireren, helpen en vragen stellen.

Kan ik ook de cursus 'Word een online shop expert' nog volgen?

Ja zeker! Als je deze cursus ook wilt doen dan kun je op deze link klikken om hem ook te gaan volgen. 

Kan ik op de hoogte worden gehouden van de online cursussen die in de toekomst beschikbaar worden?

Ja zeker! Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief want Stijl op Peil is in ontwikkeling. Eén keer in de maand stuur ik je een nieuwsbrief met tips, nieuwtjes en leuke (mode)weetjes.  

 

Staat jouw vraag hier niet bij?

Aarzel dan niet om contact op te nemen via info@stijloppeil.nl.

De actiekorting geldt t/m 31 december 2020 en is inclusief btw.
*levenslang: zolang deze website online is en de facebookgroep bestaat.

“Na twee moeilijke jaren was ik mezelf een beetje kwijt. Veel meegemaakt, ander uiterlijk en na het dragen van bijna alleen maar joggingbroeken was ik mijn eigen stijl kwijt. Daarnaast kon mijn kledingkast een goede update gebruiken, maar is wist niet waar ik moest beginnen. De ondersteuning van Chanine was erg fijn. Ik ontdekte meer over mijn eigen kledingstijl en de kleuren die daarbij passen. Nu weet ik weer wat ik leuk vind, waar ik blij van word en wat bij mij past! Ik heb de tools om mijn kledingkast een update te geven en weet waar ik op moet letten in de winkel.”

Miranda (29), Coördinator begeleiding

 

OVER CHANINE

Als personal shopper en stijlexpert begeleid ik vrouwen bij het ontdekken van hun eigen persoonlijke stijl, mooiste kleuren en beste kledingkeuzes. Dit doe ik in 1-op-1 trajecten voor ambitieuze, professionele vrouwen, zodat zij met hun kleding uitstralen wie ze zijn en waar ze voor staan.

Online deel ik mijn kennis in de verschillende cursussen van de Stijl op Peil Academie. Op die manier help ik zoveel mogelijk vrouwen bij het vinden van kleding, kleuren en stijl die laten zien wie ze zijn.

Op dit moment is de Academie volop in ontwikkeling. Achter de schermen zijn de druk bezig met het ontwikkelen van meer cursussen, zoals bijvoorbeeld ‘Combineren kun je leren’. Wil je op de hoogte blijven van de lancering van deze cursussen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Daarin deel ik elke maand de laatste nieuwtjes, geef ik tips en houd ik je op de hoogte van de nieuwste online cursussen.  

Heb jij een goed idee voor het onderwerp van een nieuwe online cursus? Laat het mij dan gerust weten! Ik hoor graag van jullie. Zo kan ik de cursussen voor jullie op maat maken!

Chanine