Basisopleiding Personal Shopper

Ontdek en leer alles over kleur, stijl, figuur, combineren en online shoppen

 

Herken je dit?

✔ Je vindt stijl, kleur, figuur en combineren enorm interessant.

✔ Je leest alles over mode en bent toe aan écht goed onderbouwde informatie.

✔ Je wilt alleen nog maar goede kledingkeuzes maken.

✔ Je vindt het heerlijk om samen met vriendinnen te shoppen zodat je hen kunt adviseren.

✔ Je wilt een minimalistische kledingkast, met alleen maar items waar je blij van wordt en om dat voor elkaar te krijgen weet je
dat het slim is om eerst alles over jouw beste kleuren, kledingstijl, figuurtype en combineren te ontdekken.

✔ Mensen vragen vaak jouw mening over kleding.

✔ Jij wilt alles leren over kledingstijlen, kleuren, de figuurtypes en combineren, want daar hebben jij en jouw portemonnee jarenlang plezier van!

✔ Je wilt een personal shopper worden!)

Deze basisopleiding geeft je door middel van praktische oefeningen, handige filmpjes en interessante informatie stap voor stap inzichten die ervoor zorgen dat jij alles leert over kledingstijlen, kleuren, figuurtypes, de ‘regels’ van het combineren en online shoppen!

DIT LEVERT HET JE OP:

=

Je hebt jouw unieke kledingstijl ontdekt, weet in welke kleuren jij er op je best uitziet en kan deze kennis ook voor je klanten toepassen.

=

Je weet alles over de figuurtypes en hoe je met kleding visuele balans kunt creëren.

=

Je weet alle ‘regels’ van het kleding combineren en precies wat bij jouw klant en haar kledingstijl past.

=

Je weet welk verhaal iemand met haar kleding- en kleurkeuzes vertelt! 

=

Je weet alle handige tips voor het online shoppen, zodat jij zo vaak mogelijk in één keer slaagt en je klanten hierbij kunt helpen!

=

Inclusief 2 live of online 1-op-1 sessies van 1 uur waarin je al je vragen op mij af kunt vuren en we er samen nog een keer doorheen lopen.

=

Inclusief twaalf e-books.

“Deze basisopleiding leert je alles over het kleur, stijl, figuur, het combineren van kleding en online shoppen. Na afloop hangen er alleen nog maar kledingstukken in jouw kast die je blij maken en die jou supergoed staan. Zeg maar dag tegen kledingstress.”

Cat (48), Ondernemer & Business Story coach 

OVERZICHT VAN ALLE MODULES

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe lang duurt de Basisopleiding Personal Shopper?

Hoeveel tijd het doorlopen van een module in beslag neemt, verschilt natuurlijk per deelnemer. Maar gemiddeld zijn mensen tussen de 10 en 20 uur per module bezig. Ik raad je aan om per module 1 maand uit te trekken. Door 1 dagdeel per week aan de module te besteden heb je voldoende tijd om de opdrachten te maken en het maximale uit de cursus te halen.

Hoe lang kan ik gebruik maken van de online leeromgeving?

Wanneer je aan de slag gaat met de basisopleiding Personal Shopper, kun je daar één jaar gebruik van maken. Je kunt hem dus in je eigen tempo doorlopen en alles dus ook nog eens terugkijken en herhalen als de informatie is weggezakt!

Kan ik deze basisopleiding ook inzetten voor (bij)scholing van mijn personeel?

Ja zeker! Deze basisopleiding geeft jouw personeel heel veel extra kennis en inzichten zodat ze de klanten nog beter leren begrijpen en van advies kunnen voorzien. En het is zelfs mogelijk om er een live dag bij te boeken. Waarop we alle kennis herhalen, we in de praktijk aan de slag gaan en jullie alle vragen kunnen stellen. Meer weten? Bel of mail gerust naar info@stijloppeil.nl en vraag naar de mogelijkheden.

Kan ik op de hoogte worden gehouden van de nieuwste ontwikkelingen?

Ja zeker! Als je je inschrijft voor de maandelijkse nieuwsbrief dan houd ik je op de hoogte van alles. 

Staat jouw vraag hier niet bij?

Aarzel dan niet om contact op te nemen via info@stijloppeil.nl.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% btw.

“Chanine laat je op een andere manier naar kleding kijken en daardoor kom je erachter dat er nog veel meer te leren valt en mogelijk is.
De opleiding is uitdagend en verrassend, kortom a
anrader!”

Angele (47), Expert in zichtbaarheid 

OVER CHANINE

Als personal shopper en stijlexpert begeleid ik vrouwen bij het ontdekken van hun eigen persoonlijke stijl, mooiste kleuren en beste kledingkeuzes.

Dit doe ik in 1-op-1 trajecten voor ambitieuze, professionele vrouwen, zodat zij met hun kleding uitstralen wie ze zijn en waar ze voor staan. Maar ook in groepsverband voor (winkel)personeel en bedrijven.

Online deel ik mijn kennis in de verschillende modules en de basisopleiding tot Personal Shopper van de Stijl op Peil Academie. Op die manier help ik zoveel mogelijk vrouwen bij het vinden van kleding, kleuren en stijl die laten zien wie ze zijn.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Daarin deel ik elke maand de laatste nieuwtjes, geef ik tips en houd ik je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Wil je meer over mij te weten komen? Klik dan op deze link.