Ik ben ervan overtuigd dat kleding je dag kan maken. Een favoriet kledingstuk heeft die status gekregen omdat alles er aan klopt: De stijl sluit naadloos aan bij de persoon, het model flatteert het unieke lichaam van je klant en de kleur laat de huid stralen. Resultaat: Je klant voelt zich top en straalt dat uit. 

Stijl, kleur en figuur zijn dus eigenlijk onlosmakelijk met elkaar verbonden.

In de modules van deze basisopleiding begin je met het ontdekken van iemand haar unieke kledingstijl. Welke stijl past bij je klant en wat wil je klant uitstralen? Welk verhaal vertelt je klant met haar kleding? Om dit te oefenen pas je alle theorie en inzichten eerst op jezelf toe.

Daarna leer ik je alles over kleur. Helder en gedempt, warm en koel: welke kleuren laten je klant er op haar best uitzien en waarom werkt dat eigenlijk zo? Ook gaan we in op de psychologie van kleur. Ook hier oefen je weer door jezelf als proefklant te nemen.

In de volgende module ontdek je de figuurtypes en hoe je met kleding visuele balans kunt creëren, en leer ik je ‘de regels’ van het kleding combineren. Waarom werkt de ene combi wel en doet de andere zeer aan je ogen? Tot slot krijg je handige tips voor het online shoppen, zodat jij zo vaak mogelijk in één keer slaagt! Altijd handig als je online wilt gaan shoppen voor je klant!

In de loop van de modules ga je niet alleen veel over kleding, maar ook over jezelf ontdekken. We zorgen dat jij een georganiseerde kledingkast krijgt waar alleen items in hangen waar jij écht blij van wordt. Ik garandeer je dat je ontdekt dat minder eigenlijk meer is, want als alle kleding in jouw kast helemaal klopt, heb je meer dan ooit om aan te trekken! En tegelijk ben je toegerust voor het shoppen voor anderen, zo kun je je favoriete hobby ‘shoppen’ blijven uitoefenen, zonder een overvolle kledingkast te krijgen.

Gemiddeld zijn mensen tussen de 20 en 30 uur per module bezig. Ik raad je aan om per module 1 maand uit te trekken. Door 1 dagdeel per week aan de module te besteden heb je voldoende tijd om de opdrachten te maken en het maximale uit de basisopleiding te halen.

Heb je vragen over de lesstof, of naar aanleiding van de lesstof, dan is er elke maand een mogelijkheid om deze vragen in de live Q&A te stellen. Daarnaast kun je elke dag terecht in de Stijl op Peil – Community op facebook.

Hieronder vind je de volgorde van de modules voor deze opleiding:

Heel veel succes!